in

Как да изпращаме безплатно големи файлове по Интернет

Всеки знае, че при изпращане на имейл съобщения има ограничения за броя файлове и за тяхната големина и всеки рано или късно се сблъсква с проблема как да изпрати видео, архив или друг голям файл на приятели, роднини или колеги. За радост вече съществуват много добри услуги, които позволяват безплатно, лесно и надеждно да изпращаме големи файлове.

#1
Filemail.com е моята любима безплатна услуга за изпращане на големи файлове. Първата приятна изненада е, че не се изисква регистрация. Просто добавяте имейл адресите на получателя и собствения си имейл, въвеждата съобщение и прикачвате файл или директория. Натискате SEND, изчаквате файла да се качи на техния сървър и това е всичко. Получателят ще получи имейл с линк към файла или файловете и ще може да ги свали.

Втората приятна изненада е, че ограничението за големината на файл (или файлове) е цели 30GB, като няма ограничение за броя изтегляния. Опциите, които можете да конфигурирате са няколко. Можете да зададете колко време файловете ще останат достъпни за изтегляне (максимума за безплатния план е 7 дни). Има опции за защита с парола и сигурно изпращане, но те не могат да бъдат използвани с безплатния план.

>>> Продължете на следващата страница >>>

Written by androida

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0

5-те принципа за успех на Илън Мъск

Нови безплатни игри от Epic

Още 2 безплатни игри за изтегляне