in

Google Authenticator получи дългоочаквана функция

Двуфакторна автентикация

След около 3 години на застой, приложението за за двуфакторна автентикация Google Authenticator получи нов подобрен дизайн и функции.
От Google най-накрая направиха възможно мултиплицирането на акаунт на много устройства, така че ако загубите устройството си, да имате резервен вариант. В конкурентното приложение Authy, такава функция съществува от години и точно тя е кара хората да го предпочитат.
В новата версия, дизайна е получил подобрения в стил Material Design и изглежда доста по-добре.
За съжаление, изброените подобрения са само за Android версията на софтуера. Собствениците на смартфони Apple ще трябва да изчакат, за да ги получат.

Google Authenticator версия 5.10 все още не е наличен навсякъде по света. Ако не можете да го изтеглите от Google Play, може да използвате следващия линк към APKMirror (или директно да сканирате QR кода):

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/authenticator/authenticator-5-10-release/google-authenticator-5-10-android-apk-download/

Google Authenticator получи дългоочаквана функция

Ако не сте защитили акаунтите си във Facebook, Gmail, Twitter, Instagram и т.н. с някакъв вариант на двуфакторна автентикация, сега е времето да го направите.

Written by androida

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Нови проблеми пред Zoom

Google забранява на служителите си да използват Zoom

GTA 5 ще е безплатна до 21 май

Ето как да изтеглите GTA 5 безплатно