Google показаха дизайна на Pixel 4

Google показа Pixel 4

Google отговориха изненадващо на теча на информация за дизайна на Pixel 4… като просто го потвърдиха в съобщение в Twitter. Вече е официално – това е Pixel 4 или поне задната му част.

Ясно се вижда квадратния модул на камерата, който прилича на този в Huawei Mate 20 Pro, но поне според мен, e по-красив и на по-подходящо място. Интересното е, че според слуховете и Apple са предпочели да подредят камерите и светкавицата в квадратен модул в следващия си телефон.
Може би, точно това е накарало Googlе да потвърдят изтеклата информация, като по този начин се застраховат срещу обвинения, че са копирали дизайна от Apple. Въпреки, че Huawei използваха квадратен модул за камерите отдавна, хората (особено американците) са склонни да преписват всичко красиво и удачно на Apple и допускат, че всички останали ги копират.

Каквато и причина да имат да потвърдят теча на информация, по-важното е, че в Google най-накрая сериозно са се заели с дизайна на смартфоните си и явно им се получава. Това, което виждам ми харесва, а на вас?

Споделете тази статия, ако Ви харесва...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *