Публикуваха видео на самозапалил се iPhone 7 Plus

18 годишно момиче от Аризона публикува видео в Twitter, на което е заснет самозапалил се iPhone 7 Plus. Момичето е закупило телефона на 4 януари и не е имало никакви проблеми с него, докато един ден не е започнал да гасне, въпреки че батерията му е била заредена. След проблемите, смартфонът е занесен в сервиз на Sprint, където техниците успели да го включат и тестват. Според тях проблем с телефона не бил открит и той бил върнат на собственичката.
На следващата сутрин младото момиче се събудило от неприятна миризма и видяло, че от телефонът, който бил на нощното и шкафче,  излиза дим. Приятелят също се събудил и  занесъл телефона в банята, където с неговия телефон заснели случващото се.
Смартфонът отново бил занесен в сервизът на Sprint, но оттам казали на девойката да занесе смартфона си в магазин на Apple. В Apple Store направили оглед на смартфона и го заменили с нов, като дори подменили унищожения при запалването калъф.
Момичето е разказало пред медиите в Щатите, че не е изпускало или мокрило телефонът си и го е зареждала само с оригиналното му зарядно.  От Apple са обещали да разследват случилото се и да я уведомят.

Споделете тази статия, ако Ви харесва...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *