Motorola се завърна официално на българския пазар

Моторола се завърна в България

На 20 април в Националния археологически институт с музей към БАН се състоя официалното завръщане на Moto на нашия пазар. След като през 2014г. Lenovo придоби марката от Google срещу $2,91 млрд, днес тя бе официално представена на българския пазар като част от голямото семейство на китайския гигант.

“С придобиването на Motorola в началото на 2014-та година Lenovo получи възможност да присъедини един бранд икона с иновативно ноу-хау и знакови постижения в индустрията. Освен хилядите патенти, разпознаваема марка и професионален екип от едни от най-добрите инженери и дизайнери в света, със закупуването на Motorola Lenovo затвърди намерението си да бъде лидер не само в пазара на компютри и таблети, но и в този на смартфоните. В ниския и средния ценови клас остава нашия суббранд Lenovo Vibe, а във високия ще се позиционираме с премиум марката Lenovo Moto.”, заяви Владислав Иванов, мениджър на бизнеса със смартфони на Lenovo за Югоизточна Европа.

На събитието беше акцентирано върху актуалните устройства от портфолиото на компанията – Moto G, Moto X Play, Moto X Style, Moto X Force и Moto 360, които вече официално се предлагат на българския пазар.

Споделете тази статия, ако Ви харесва...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *