Музикалната услуга на Google вече е в България. Изпробвайте безплатно.

Google пусна музикалната си услуга и в Bylgariq

Добра новина за всички българи, използващи устройства с операционна система Android. Google най-накрая пуснаха своята музикална услуга за територията на България.

Google Play Music предлага абонамент за музикален стрийминг, наречен All Access. С него имате достъп до над 25 милиони песни, които можете да слушате срещу фиксирана месечна такса.

Можете и да купите музика за постоянно, като тя ще се съхранява в сървърите на Google и ще можете да я слушате винаги, когато поискате и от всички устройства, които притежавате. Когато добавите нов албум на телефона си, можете да го слушате от таблета си. Когато създадете нов плейлист на компютъра си, той вече е на телефона ви. А когато знаете, че ще бъдете офлайн, можете да фиксирате музиката на устройството си, така че да продължите да я слушате лесно.

Можете да изпробвате услугата безплатно за период от 30 дни, а след това таксата ще е 7,99 лв/месец (8.99 лв. след 7 януари 2015 година). За да ползвате безплатния период трябва да имате регистрирано платежно средство в Google акаунта си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *