Появиха се първите проблеми с iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus се оказа доста зле направен

След шума и еуфорията, типични за представянето на всеки нов iPhone, идва момента, в който реалността показва, че нищо направено от човек не е съвършено.

В Интернет се появиха голям брой оплаквания, свързани с изкривявания в корпуса на iPhone 6 Plus. Става въпрос не за изпускани или ударени устройства, а за телефони носени дълго време в предните джобовете на панталони.

Красивото тяло на iPhone 6 Plus е направено от тънък алуминий, а всички знаем, че алуминия е мек и податлив на огъване материал. Явно или инженерите на Apple не са си свършили работата, или свикналите с много по-малки устройства фенове на марката не знаят как и къде да носят новите си 5.5″ телефони.

Започнаха проблемите с iPhone 6

Най-често огъването се получава в най-слабата част на корпуса, където са бутоните за звука.

Технологичните блогове вече съветват собствениците на iPhone да си купят здрави кейсове или просто да не слагат телефоните си в “джобове, където може да бъдат натиснати”. Питам се: “Какъв е смисъла от красив и тънък смартфон, когато трябва да го носиш в дебел и грозен кейс?”.

Следващите две видеота показват колко лесно е iPhone 6 Plus да бъде деформиран и нещо по-лошо – Samsung Note 3 е тотално неподатлив на деформации, когато му се въздейства със същата сила:

 

 

Споделете тази статия, ако Ви харесва...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *