Call of Duty: Advanced Warfare

Новата игра от легендарната поредица ще излезе на 4 ноември 2014. Разработва се от Sledgehammer Games и ще може да се играе на Xbox One, PS4, PC. Най-вероятно ще има версии за Xbox 360 и Playstation 3, но все още няма конкретна информация.

От Activision наричат играта „най-добрата от поредицата Call of Duty“, а самите разработчици я описват като „много амбициозна и креативна“.

Call of Duty: Advanced Warfare ще използва съвсем нов енджин, разработван цели 2 и половина години, който ще предложи „обкръжаваща среда максимално близка до реалността“.

Действието на играта се развива в 2054 година, когато организацията KVA ще извърши серия от терористични актове, а вашият герой Мичел ще се бори за оцеляването на света и възстановяването на реда. Мичел ще е облечен в екзокостюм и ще има на разположение нов вид оръжия и способности като невидимо покритие за героя ви, супер скокове и т.н. Звучи познато, нали ?

Дали играта ще е копие на Crysis с много добра графика или нещо оригинално и достойно да носи името Call of Duty? Ще трябва да почакаме, за да разберем. Дотогава ще трябва да се задоволим с трейлъра:

Споделете тази статия, ако Ви харесва...

1 comment

  1. lommekniv swiss

    Hi, І do thіnk this iis an excellent blog. I stumbleduрon it 😉 I will come bacк yet again since i have bookmaгkeԁ
    it. Mney and freedom is tһe Ьest ԝay to change, may үou be ricһ
    and continue to guide other people.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *