Възможно е Apple да представи луксозни версии на продуктите си

Епъл може би ще продават луксозни версии на продуктите си
Покрай слуховете за предстоящата премиера на часовника на Apple – iWatch се заговори, че компанията се готви да пусне луксозни скъпи версии на продуктите си, които да са повече моден аксесоар, отколкото технически нововъведения.
Медиите припомнят, че през 2013 от Apple назначиха бившия изпълнителен директор на модната къща Saint Laurent – Пол Денев за свои вицепрезидент по специални проекти.  След това главният изпълнителен директор на луксозния моден бранд Burberry Анджела Арендс също се присъедини към фирмата и зае поста на старши вицепрезидент на търговията на дребно и онлайн магазините. Явно Apple се опитват да задържат клиентите си, които според всички проведени проучвания се интересуват от мода и са склонни да купуват имиджови стоки.

Наскоро в сайта macrumors.com се появи информация, че Apple прави промени в регистрациите си в някои държави, като включва продажбата на бижута и произведения от ценни метали.

От фирмата не коментират слуховете, но според експертите е твърде възможно Apple да се готвят за смяна в посоката на развитие.

Естествено, в Интернет веднага се появиха шеги и смешни картинки, свързани с възможните промени в Apple.

Смешни картинки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *