През май очакваме Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order
Много от по-възрастните геймъри с носталгия си спомнят култовата игричка Castle Wolfenstein (за Apple II) и издадената през 1992  класика Wolfenstein 3D. След няколко продължения, които не успяха да постигнат успеха на оригинала идва време за ново заглавие от серията – Wolfenstein: The New Order.

Играта се разработва от MachineGames и ще бъде разпространявана от Bethesda Softworks. Ще излезе през май 2014 и ще може да се играе на PC (Microsoft Windows), PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One.

Wolfenstein: The New Order излиза през май 2014
Действието на играта ще се развива в Европа през 60-те години на 20 век. Нацистите не само са победили във Втората световна, но и са успели да завладеят целия свят.  Използвайки огромната си армия от хора и роботи, те тотално контролират човечеството.

Ние отново ще сме в ролята на Blazkowicz, които се събужда след 14 годишна кома. Единствените му съюзници са хората съпротивляващи се срещу нацисткия режим. Героят ни отново ще трябва да преплува през море от фашистка кръв, за да се докопа до супер оръжията на нацистите. Ако съдим по клиповете в Интернет, играта ще е доста забавна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *